Menu

docent levensbeschouwing (tweedegraads)

 De KSE is op zoek naar een

docent levensbeschouwing (tweedegraads)

0,8 fte
het betreft een tijdelijke aanstelling voor een jaar
met uitzicht op een vast contract


De KSE

Een teamgerichte, ambitieuze onderwijsorganisatie gericht op persoonlijke ontwikkeling:

  • Ca. 2500 leerlingen en ca. 240 medewerkers;
  • gymnasium, atheneum, havo en mavo;
  • groot netwerk van onderwijsinstellingen en partners in de regio;
  • een uitstekend werkklimaat en een prettige leerling-populatie;
  • betrokken medewerkers;
  • modern personeelsbeleid;
  • goede onderwijsresultaten;
  • de KSE heeft een hoofdlocatie met een aparte brugklaslocatie op eigen terrein. Beide gebouwen zijn goed geoutilleerd.

Ons aanbod

KSE biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness. Er is ruimte voor ontwikkeling en training van medewerkers. De werkomgeving is dynamisch en je komt terecht in een enthousiaste groep collega’s.
 

Sollicitatie informatie

Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst wordt uitgenodigd te reageren. Indien je belangstelling hebt voor deze vacature nodigen wij je uit te reageren middels de knop “solliciteren” op deze webpagina. Als je in het verleden eerder hebt gesolliciteerd op andere vacatures, kun je inloggen op de sollicitantenportal via deze link en je sollicitatie voor deze vacature daar uploaden.
Sollicitaties via email kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer K. Broos, docent levensbeschouwing, telefoonnummer 076-5015905.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Privacy statement

Stichting Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Bij het gebruik van deze website is de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden bewaard voor de periode van een jaar.

 

Acties