EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

docent aardrijkskunde (tweedegraads)

De KSE is met ingang van het nieuwe schooljaar (2020-2021) op zoek naar een

docent aardrijkskunde (tweedegraads)
1,0 fte

tijdelijke aanstelling met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd

De KSE
Een teamgerichte, ambitieuze onderwijsorganisatie gericht op persoonlijke ontwikkeling

·       Ca. 2500 leerlingen en ca. 230 medewerkers
·       Gymnasium, atheneum, havo en mavo
·       Groot netwerk van onderwijsinstellingen en partners in de regio
·       Een uitstekend werkklimaat en een prettige leerling-populatie
·       Betrokken medewerkers
·       Modern personeelsbeleid
·       Goede onderwijsresultaten
·       De KSE heeft een hoofdlocatie met een aparte brugklaslocatie op eigen terrein. Beide gebouwen zijn goed geoutilleerd

Ons aanbod
KSE biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness. Er is ruimte voor ontwikkeling en professionalisering van medewerkers. De werkomgeving is dynamisch en je komt terecht in een enthousiaste groep collega’s.
Indien je belangstelling hebt voor één van deze functies nodigen wij je uit te solliciteren via de sollicitatiebutton op deze website. In je sollicitatiebrief kun je je eventuele voorkeur uitspreken voor één van deze functies.

Sollicitatie informatie
Indien je belangstelling hebt voor deze vacature nodigen wij je uit te reageren middels de knop “solliciteren” op deze webpagina. Sollicitaties via email kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.


Acquisitie naar aanleiding van de vacature tekst wordt niet op prijs gesteld.

Privacy statement
Stichting Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur hecht grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met je gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. De gegevens worden voor de periode van een jaar bewaard. Bij het gebruik van deze website is de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Wij streven naar een goede afspiegeling van de maatschappij in ons personeelsbestand. Iedereen ongeacht geslacht, overtuiging of afkomst wordt uitgenodigd te reageren. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie en worden opgenomen in onze database.